Foment de la Cultura Emprenedora en una Ciutat Solidària

En relació amb els objectius marcats per l’Agenda 2030, l’Ajuntament d’Elx a través d’Elx Emprén ha posat en marxa un programa per al foment de la cultura emprenedora en una ciutat solidària.

L’objectiu general del projecte directament relacionat amb l’Objectiu 8: de l’Agenda 2030: Treball decent i creixement econòmic, consisteix a impulsar l’emprenedoria i l’autoocupació entre els joves per a dinamitzar la cultura emprenedora a Elx.

En aquesta línia es desenvolupa el concurs “Idees Emprenedores” que està dirigit a joves estudiants i que incentivarà la creació d’idees de negoci originals, innovadores i sobretot, viables.

Les accions programades estan dirigides a estudiants del municipi d’Elx que cursen Educació Secundària (3r i 4a ESO) i/o Cicles Formatius (FP Bàsica, Cicle Mitjà i Cicle Superior)

1. Xarrades divulgatives a fi de fomentar la motivació i la creativitat per a l’emprenedoria, així com educar en valors com la responsabilitat fiscal, social i mediambiental, amb una metodologia activa i participativa entre els joves.

2. Tallers per a estimular les idees de creació d’empreses amb el format de “*ONE-*PAGE”, on els participants treballaran els seus projectes d’emprenedoria i que podran presentar al concurs “Idees Emprenedores”.

3. Concurse “Idees Emprenedores”, en el qual els joves podran presentar per equips el seu projecte d’idea emprenedora. Es premiarà la proposta més original, innovadora i, sobretot, viable.

El termini d’inscripció estarà obert fins al 3 de juny de 2019, sent la data límit per al lliurament de propostes el dia 10 de juny de 2019.
Més informació en les bases del concurs “Idees Emprenedores” o contactant amb l’organització via email: aiamoros@ayto-elche.es o gverdu@ayto-elche.es , o telefonant al 966658040.