INICI

Elx vol ser un municipi verd, ecoinnovador, creatiu i digital.

Presentació d’ELX2030

El Pla Estratègic ELX2030 s’ha presentat formalment en el transcurs d’un acte a què han assistit persones representants de totes les institucions i de la societat il·licitana.

Un acte obert en què s’ha posat de manifest que Elx és una ciutat de consens, que mira al futur amb la il·lusió de convertir-se en Capital Verda Europea i amb els recursos necessaris per a treballar per una ciutat més verda, més creativa, ecoinnovadora i digital.

Elx vol optar a ser candidata al Premi Capital Verda Europea.

Estratègia comercial

La Junta de Govern Local ha encarregat la realització d’un Pla de Dinamització del Comerç Urbà d’Elx a l’Oficina Tècnica del Pla Estratègic ELX2030 i a l’Agència per al Foment de la Innovació Comercial d’Elx (AFIC) , adscrita a la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç.

Per l’elaboració del Pla es tindran en compte les conclusions del debat, diàleg i consens, entre les persones representants del sector comercial i les institucions públiques i privades.

ELX VERD

ELX ECOINNOVADOR

ELX CREATIU

ELX DIGITAL

El Pla ELX2030 es proposa millorar la qualitat de vida ciutadana, afavorir la prosperitat econòmica i potenciar el benestar social a Elx.

Aconseguir l’equilibri entre el medi rural i urbà en el municipi il·licità és un objectiu prioritari d’ELX2030.

L’economia verda, l’economia creativa i l’economia digital seran pilars essencials del nou patró de creixement.