IMATGE CORPORATIVA

El repte de la proposta d’imatge corporativa per al Pla Estratègic ELX2030 és plantejar una marca que permeta definir i identificar el projecte de gestió urbana estratègica a Elx i les accions de preparació del municipi il·licità per a optar a la candidatura de Capital Verda Europea abans del 2030.

A més, s’ha pretés dissenyar un logotip identificador que arreplegue l’essència i l’esperit d’un municipi verd, sense atribuir-se un títol oficial a què s’aspira, però que no s’ha obtingut encara.

Per al Pla Estratègic d’Elx, no es planteja una marca específica més enllà de la seua pròpia denominació, tant en versió castellà com en valencià. A l’apel·latiu se li uneix l’any 2030, que condiciona temporalment la conformació del model desitjat de municipi .

L’any 2030 encarna la unió de dos números, 20 i 30, que volen identificar l’any 2020 i l’any 2030. El primer representa el curt termini i el compliment de l’Estratègia Europa 2020, i el segon simbolitza el mitjà termini i la meta que Elx siga Capital Verda Europea.