L'Ajuntament d’Elx organitza la jornada “Ciutats verdes, ciutats amb futur”

El pròxim 1 de desembre de 2022 la ciutat d’Elx acull la Jornada “Ciutats Verdes, Ciutats amb Futur”, una trobada per a reflexionar sobre la importància de les polítiques verdes en la generació de municipis més saludables, més nets, més amables i més habitables.

Aquesta jornada, que se celebrarà en el Centre de Congressos Ciutat d’Elx, reuneix experts en canvi climàtic, entitats i responsables polítics en una cita en la qual s’abordarà la sostenibilitat de les ciutats des d’una triple perspectiva: salut, mobilitat sostenible i urbanisme racional.

Aquest esdeveniment ofereix una mirada completa sobre sobre els diferents àmbits des dels quals millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes i ha afegit que serà una gran oportunitat per a compartir aportacions sobre les mesures que es poden implementar en el camí cap a la neutralitat climàtica que hem de seguir totes les ciutats.

En la jornada intervindran entre altres: Antonio Pérez Peña, coordinador de l’Oficina de la Bicicleta d’Espanya, dependent del Ministeri de Mobilitat i Agenda Urbana; Luis Nieto, coordinador de la Capitalitat Verda Europea de Grenoble 2022; Laura Vergara, coordinadora de Conbici; Ana Montalbán, secretària tècnica de la Xarxa de Ciutats que caminen; Celsa Monrós, directora general de Canvi Climàtic; Roser Obrer, directora general de Mobilitat; Ramón Marrades, economista urbà; i Cristina Linares i Julio Díaz, científics titulars en l’Institut de Salut Carles III i, en particular, en el grup d’investigació en canvi climàtic, salut i medi ambient urbà.

També participaran en la jornada representants d’algunes ciutats referents en la transformació urbana, com València (capital verda europea 2022), Donostia, Palma i Elx.

Animem a tota la ciutadania a participar en aquest esdeveniment obert al públic i gratuït, en el qual només necessita inscripció prèvia des de la web. Inscriu-te.