L'Ajuntament d’Elx dona suport a l'impuls al sector agrari
 

L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Desenvolupament Rural, continua mostrant el seu compromís a donar suport a les accions de promoció dels productes i activitats entorn del sector agrari local. En aquesta ocasió, l’edil de l’àrea, Felip Sànchez, i el president de l’Associació Agrària de Joves Agricultors d’Elx (ASAJA), Pedro Valero, han firmat el conveni de col·laboració pel qual el Consistori ha incrementat fins a 6.000 euros la seua aportació a l’associació agrària per a impulsar el sector després de la situació postpandèmica i la guerra d’Ucraïna.

Sànchez ha destacat que “l’objectiu és dur a terme activitats de promoció i potenciació per a les persones que es dediquen al medi rural i a tota la societat il·licitana que s’esforça per tirar avant aquesta varietat de productes alimentaris de tanta qualitat que es produeix al camp d’Elx”.

L’ajuda serveix per a accions formatives, la difusió turística del medi rural o la presentació dels productes agrícoles en les campanyes d’estiu i d’hivern.

Per part seua, Valero ha agraït a l’Ajuntament la seua implicació en les activitats, en concret, amb la celebrada el passat cap de setmana en la qual es va retre homenatge a una jove agricultora. El president d’ASAJA ha recordat que aquesta ajuda també serveix per a accions formatives per a l’obtenció del Carnet de Manipulador de Plaguicides, la difusió turística del medi rural o la presentació dels diferents productes agrícoles en les campanyes d’estiu i d’hivern.