Elx presentarà Candidatura per a ser seu de l'Agència Espacial Espanyola
 

La Junta de Govern Local ha acordat el divendres 7 d’octubre de 2022 presentar la candidatura d’Elx perquè siga la seu de l’Agència Espacial Espanyola. Així ho ha anunciat l’alcalde, Carlos González, qui ha ha sol·licitat la col·laboració expressa dels agents relacionats amb l’emprenedoria, innovació i investigació de la ciutat i la província d’Alacant perquè la proposta tire avant amb el suport de tot l’ecosistema valencià del sector.

El regidor il·licità informa que també s’ha encarregat a Pimesa l’elaboració de l’expedient de la candidatura, el termini de presentació de la qual finalitza el 7 de novembre de 2022.

El regidor il·licità ha recordat que “el termini de presentació es va obrir el 5 d’octubre de 2022, i el dia 7 d’octubre la Junta de Govern ha pres la decisió formal de presentar aquesta candidatura”. González ha informat que s’ha encarregat a l’empresa municipal Pimesa la preparació de l’expedient i de tota la documentació necessària per a dur a terme la presentació d’aquesta candidatura sota la direcció del gerent de Pimesa, Antonio Martínez, i amb el suport dels serveis tècnics municipals que siguen precisos.

A més, l’alcalde ha apuntat que a través d’aquest acord s’ha sol·licitat formalment a la Generalitat Valenciana l’emissió de l’informe que done suport a la candidatura d’Elx perquè siga seu de l’entitat.