Imatge de Marca per al Camp d’Elx

El Camp d’Elx ja té una imatge identificativa per als seus productes i establiments. Després d’haver realitzat el registre de la marca “Productes del Camp d’Elx”, l’Ajuntament d’Elx ha presentat la imatge que identificarà tots aquells productes i serveis la procedència dels quals siga el Camp d’Elx.

Un segell amb el color verd i una palmera com a símbols del Camp d’Elx amb què es pretén identificar els establiments que ofereixen al públic productes de l’agricultura local.

Diferents entitats i associacions agràries col·laboren en la realització del reglament pel qual es regirà aquesta iniciativa, a la qual podran adherir-se tots els establiments que utilitzen o comercialitzen cultius o productes elaborats en el Camp d’Elx.

L’objectiu a curt termini d’aquesta campanya és doble. Primer, permetre identificar als/a les il·licitans/es, a través del distintiu, els llocs on venen o on consumeixen productes del Camp d’Elx. I en segon lloc, fer que cada vegada més establiments s’adherisquen a aquesta iniciativa per a incrementar el consum de productes del Camp d’Elx.