L'Ajuntament d’Elx realitza amb èxit el Pla de digitalització del comerç il·licità

L’Ajuntament d’Elx, en col·laboració amb la Conselleria d’Economia i Sostenibilitat i amb les associacions de comerciants de l’avinguda de Novelda, Zona V, NACE i ACUNA, ha dut a terme un projecte de formació als comerciants per afavorir la seua digitalització.

El comerç electrònic no és el futur, és el present, i és absolutament complementari a l’activitat tradicional.

L’objectiu principal d’aquesta acció és afavorir la incorporació del comerç de proximitat al món digital. Amb això, a través de les associacions de comerciants, díhuit comerços associats de distintes zones del nucli urbà han participat durant set mesos en aquest projecte, pel qual se’ls ha dotat de les eines necessàries per a incorporar-se a Internet, afavorir la seua competitivitat i millorar les seues vendes.

La creació de webs, tendes en línia i perfils en xarxes socials han sigut les activitats dutes a terme per les persones participants d’aquesta activitat, que ha aconseguit reduir la frontera entre el món en línia i fora de línia apropant els comerços a la clientela i adaptant els establiments a la demanda de la gent consumidora.

Com a tancament d’aquesta edició, l’expert en màrqueting digital i xarxes socials, Juan Merodio, va facilitar una ponència en el Centre de Congressos a la qual van assistir mig miler de persones.