Programació d'activitats per a persones majors

Rutes botàniques i culturals i tallers d’ús de mòbils i bretxa digital protagonitzen les activitats impulsades per Polítiques de Majors a partir del 26 de setembre, tal com ha informat l’edil de l’àrea, Puri Vives.

La regidora ha destacat que la programació compta també amb tallers d’exercicis biosaludables, taitxí, coreografia i balls, intel·ligència emocional, ment activa, expressió artística que es desenvoluparan a El Bailongo. Vives ha assenyalat que el taller de bretxa digital se celebrarà a L’Escorxador.

“Estem segurs que aquestes activitats ajudaran els nostres majors a mantindre’s actius, tant física com mentalment, a previndre la soledat i la deterioració cognitiva o retardar la seua aparició”, ha afirmat Vives.

Actividades de personas mayores en Elche

La inscripció podrà realitzar-se fins al 16 de setembre i les activitats es desenvoluparan fins al 23 de desembre. Els interessats hauran de tindre més de 60 anys i estar empadronats a Elx, a més les persones que s’hagen inscrit podran veure si han sigut admeses consultant els llistats a partir del 22 de setembre.

De la mateixa manera, la regidora ha explicat que cada persona pot inscriure’s en un màxim de tres tallers i haurà d’indicar l’ordre de preferència de les activitats en què desitge participar.

Les persones interessades poden inscriure’s en línia en la pàgina de l’Ajuntament d’Elx en www.elche.es/va/majors on hauran d’emplenar un formulari o de manera presencial a la Regidoria de Polítiques de Majors. De la mateixa manera, per a resoldre dubtes poden telefonar al 966 658 263 o per correu electrònic a mayores@elche.es

Les persones que no aconseguisquen plaça formaran part d’una llista d’espera i tindran l’oportunitat d’anar incorporant-se conforme es vagen tenint vacants.

L’edil ha animat els i les majors del municipi a participar en aquestes activitats entre setembre i desembre.