Som Economia Sostenible

Amb el títol “Som *Economia Sostenible” s’ha realitzat en el Centre de Congressos “Ciutat d’Elx” una jornada organitzada per l’Ajuntament d’Elx en col·laboració amb la Direcció General d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV) i el Cercle Empresarial d’Elx i Comarca (CEDELCO).

La jornada ha constat d’un ampli i variat programa d’activitats de networking, assessorament empresarial, conferències i experiències d’empreses amb la finalitat de donar a conéixer les ajudes públiques per a fomentar el desenvolupament sostenible a la ciutat.

El regidor de Promoció Econòmica, Carles Molina ha destacat que “és hora d’abordar un canvi de paradigma i de model econòmic que permeta alts nivells de benestar per a la població”, i ha anunciat que “s’està elaborant un pla estratègic sota la marca ELX2030 l’objectiu de la qual és fer més verda, *ecoinnovador, creatiu i digital el municipi il·licità”.

Per al conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, “un desenvolupament serà efectiu i sostenible quan es milloren i sobren oportunitats efectives per a totes les persones. Es necessita un Govern dinàmic i proactiu, però també democràtic i transparent que lidere i promoga l’activitat de manera inclusiva i que els serveis públics contribuïsquen a la redistribució de la renda”.

SOM ECONOMIA SOSTENIBLE contribueix a crear un procés de dinamització local i comarcal a partir de les bases del desenvolupament sostenible.

Els Objectius de SOM ECONOMIA SOSTENIBLE són els següents:

  • Fomentar el desenvolupament sostenible a la Comunitat Valenciana.
  • Reconéixer el treball de l’empresariat i la seua contribució al desenvolupament econòmic i benestar social, i difondre les seues experiències dins de l’economia sostenible.
  • Generar espais de trobada entre els empresaris, emprenedors i la Generalitat Valenciana al voltant de l’Economia Sostenible.
  • Donar a conéixer l’Economia Sostenible i el seu marc legislatiu.
  • Donar a conéixer les iniciatives empresarials valencians al voltant de l’Economia Sostenible.
  • Oferir a les empreses i emprenedors els serveis i suports que té la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball per a crear i consolidar les seues empreses dins dels paràmetres de sostenibilitat, així com assessorar-los en el desenvolupament dels seus projectes.
  • Bastir ponts de col·laboració entre la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i el teixit empresarial valencià per a potenciar el desenvolupament econòmic sostenible.