Augmenta l'oferta a 1.500 places gratuïtes en aules de dos anys

Les Regidories d’Educació i de Manteniment de l’Ajuntament d’Elx han condicionat set noves aules de dos anys que enguany se sumaran a les sis amb les quals ja compta el municipi, un total de 13 que estaran en funcionament a partir del pròxim 12 de setembre. La regidora d’Educació, María José Martínez, ha visitat el col·legi públic Ramón Llull on s’han dut a terme les obres d’adequació d’una de les aules de 2 anys per al curs 2022/23. L’edil ha anunciat que d’aquesta manera s’incrementa l’oferta a 1.500 places que estaran disponibles per als xiquets i les xiquetes de dos anys. L’edil ha indicat que “el treball conjunt entre la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament està possibilitant que es complisca un dels nostres principals objectius que és estendre la gratuïtat de l’educació d’aquesta etapa no obligatòria i facilitar alhora la conciliació de la vida familiar i laboral”.

L’edil assenyala que “el treball conjunt entre la Conselleria i l’Ajuntament està possibilitant que es complisca un dels nostres principals objectius que és estendre la gratuïtat de l’educació d’aquesta etapa no obligatòria i facilitar alhora la conciliació de la vida familiar i laboral”.

Segons ha explicat l’edil, entre les actuacions, s’han reformat els banys i s’ha habilitat la zona de pati amb gespa artificial i jocs infantils. Així mateix, Martínez ha informat de les labors de manteniment que s’han desenvolupat als centres educatius del municipi. En concret, s’ha aprofitat el període estival per a adequar les pistes esportives dels col·legis Luis Vives, Francesc Cantó, Les Arrels i Menéndez i Pelayo. A més, s’han instal·lat pèrgoles als centres educatius Mediterrani, Casablanca i Reis Catòlic i s’ha renovat la xarxa d’aigua potable del col·legi Miguel de Cervantes. De la mateixa manera, s’han dut a terme tasques de pintura d’aules al col·legi López Orozco i s’han renovat els banys a l’escola infantil municipal Rosa Fernández.