Millora dels jocs infantils en espais públics

L’Ajuntament d’Elx, a través de la Regidoria de Manteniment, està ultimant les millores per a la modernització dels jocs infantils a la plaça Rafael Bonmatí a l’Altet i del parc Jaume I a l’hort del Carmen, tal com ha explicat el regidor de l’àrea, Héctor Díez.

“Són actuacions amb les quals pretenem millorar i modernitzar els jocs infantils d’aquests espais públics alhora que s’introdueixen elements inclusius i també elements per a xiquets i xiquetes amb discapacitat”, ha assenyalat Díez.

Elx compta amb unes 200 zones de jocs infantils en les quals l’Ajuntament inverteix prop de mig milió d’euros en el seu manteniment, renovació i conservació.

L’edil, a més, ha recordat que a Elx hi ha unes 200 zones de jocs infantils i que “l’Ajuntament d’Elx inverteix prop de mig milió d’euros en el seu manteniment, conservació i renovació per a fer dels nostres espais públics un punt de trobada de persones majors i dels més xicotets”.

El regidor de Manteniment ha destacat que “en el que va de legislatura hem actuat en més de 25 grans àrees de jocs infantils i enguany seguirem en aquesta línia, ja que som conscients que cal donar resposta a les demandes veïnals” i que dins dels objectius fixats pel Govern Municipal per a aquesta legislatura “està la modernització de l’espai públic en barris i pedanies fent un especial esforç en aquells elements més utilitzats per la ciutadania a l’hora de gaudir de places i jardins i, sens dubte, els jocs infantils són un d’eixos elements més demandats i utilitzats”.

“Dins dels objectius fixats pel Govern Local per a aquesta legislatura està la modernització de l’espai públic en barris i pedanies fent un especial esforç en aquells elements més utilitzats per la ciutadania a l’hora de gaudir de places i jardins i, sens dubte, els jocs infantils són un d’eixos elements més demandats i utilitzats”, comenta l’edil.

“El nostre propòsit és d’una banda millorar i modernitzar la imatge dels jocs infantils d’Elx, però al mateix temps certificar la seua homologació perquè el pas del temps porta a canvis normatius als quals cal adaptar-los”, ha expressat l’edil de l’àrea, que ha indicat que eixa modernització dona lloc a la incorporació dels elements que donen resposta a les necessitats que es van donant al municipi.