Èxit del servei gratuït de recollida de poda porta a porta

Una mitjana de 25 accions diàries i 200.000 quilos arreplegats és el balanç dels primers tres mesos del servei gratuït d’arreplega de poda porta a porta de la UTE Elx, tal com ha explicat el regidor de Neteja, Héctor Díez.

Díez ha destacat que “és un servei de proximitat que està tenint molt bon acolliment per part de la ciutadania” i ha recordat que es pot sol·licitar mitjançant missatge de Whatsapp al telèfon d’incidències 680 363 774 que porten retolats els contenidors del Camp d’Elx i del nucli urbà. Aquest servei es presta de 6.00 a 13.30 hores.

En un sol dia es van arribar a prestar 72 serveis recollint 5.420 quilos de poda.

“Aquest nou servei permet gestionar la poda correctament i, alhora, evitar la mala imatge de les restes als voltants dels contenidors dels camins del Camp d’Elx”, diu l’edil.

El servei està dirigit a particulars i en cap cas s’arreplegaran troncs secs ni grans dimensions d’arbratge o palmera. L’edil ha detallat que el servei compta amb un camió de caixa posterior oberta de 24 metres cúbics i està dotat de grua i pinces, així com d’una trituradora i contenidors. A més, es compta amb dos equips addicionals, un de matí i un altre de vesprada de dilluns a divendres, per a arreplegar les bosses abocades al voltant dels contenidors.

Díez ha animat la ciutadania a continuar utilitzant aquest servei gratuït “ja que permet gestionar la poda correctament, donar un nou servei i, alhora, evitar la mala imatge de deixar la poda al voltant dels contenidors en el camí del Camp d’Elx”.