ELX2030 dona suport a la transformació digital i innovació empresarial

El Pla Estratègic ELX2030 participa en la primera Jornada “Cap a la innovació i transformació digital. Reptes i oportunitats per a les empreses”, organitzada per FERROVIAL SERVICIOS i KUIKO, amb la col·laboració del Ajuntament d’Elx i l’empresa municipal PIMESA.

La revolució digital ja està present a Elx, en l’agricultura, el comerç, la indústria, el turisme. En el transport i la mobilitat, la sanitat, l’administració electrònica. En l’educació i el mercat de treball.

El director d’ELX2030, Antonio Martínez, va exposar la seua visió en el context de la transformació digital a les quals estan anomenades totes les organitzacions empresarials a la nostra ciutat per a mantindre i incrementar la seua competitivitat en plena era digital, en un mercat global totalment hiperconectat.

La creativitat, la innovació i la digitalització són motors clau de l’èxit empresarial i l’Ajuntament d’Elx i PIMESA donaran suport a aquest procés a través del seu projecte emblemàtic Elx Campus Tecnològic.

Elx ha d’aprofitar amb èxit les oportunitats vinculades a la revolució digital que ja està present en l’economia i la societat il·licitana, i en la vida personal de la nostra ciutadania; una economia caracteritzada per l’ús de tecnologies digitals i que pivota sobre tres pilars bàsics: les infraestructures (maquinari, programari, xarxes, etc.), els processos organitzatius (l’e-business), els fluxos de béns i serveis (l’e-commerce).