Iniciades les obres en el Bloc 3 de Sant Antón

El Conseller d’Habitatge, Arquitectura Bioclimàtica i Vicepresident segon de la Generalitat, Rubén Martínez Dalmau, ha sigut testimoni de l’inici de les obres del tercer edifici del Barri de Sant Antón durant la seua visita a l’Àrea de Renovació Urbana en la qual ha estat acompanyat per l’Alcalde d’Elx, Carlos González, altres membres de l’Equip de Govern local i el Gerent de PIMESA, Antonio Martínez.

El conseller ha conegut de primera mà l’ambiciós projecte que es duu a terme en el Barri Sant Antón per a la transformació del territori mitjançant la construcció de nous habitatges que possibiliten que els veïns del barri tinguen millors condicions d’habitabilitat i accessibilitat conforme a les seues necessitats.

La renovació integral del Barri Sant Antón és tot un referent nacional en l’àmbit dels processos de regeneració urbana.

Durant la visita l’Alcalde i el Conseller han pogut intercanviar impressions amb els veïns que resideixen en el primer edifici de 74 habitatges, els quals han mostrat la seua satisfacció amb els acabats i l’habitabilitat d’aquestes. Igualment, González i Dalmau han inspeccionat el segon, ja conclòs i pendent d’adjudicar a 120 famílies en aquest últim trimestre de 2019.

El tercer edifici del qual s’acaben d’iniciar les obres constarà de 90 habitatges -50 de dos dormitoris i 40 de tres- més un local de 250 metres quadrats, compta amb pressupost de 4,5 milions d’euros i un termini d’execució de 18 mesos. El projecte del quart edifici que completa aquesta primera fase d’actuació es troba en procés de redacció.