Joventut llança ‘Signum’, un projecte mediambiental per a senyalitzar la ruta de l’entorn natural del Pantà d’Elx

La regidoria de Joventut llança ‘Signum’, un projecte mediambiental per a senyalitzar la ruta de l’entorn natural del Pantà d’Elx. La regidora de Joventut, Marga Antón, ha presentat aquest matí el programa i ha indicat que l’objectiu “és sensibilitzar els joves sobre la biodiversitat i la cura dels ecosistemes locals”. ‘Signum’ és finançat per la Generalitat Valenciana i l’IVAJ i en aquest participen la Regidoria de Joventut, de Medi ambient i de Polítiques Inclusives.

El programa es desenvoluparà els dissabtes 5, 12, 19 i 26 de juny per a persones entre 16 i 30 anys i les inscripcions poden realitzar-se en ‘elche.es/juventud’.

Aquesta actuació està relacionada amb l’objectiu 15: “vida d’ecosistemes terrestres” dels ODS que contempla l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.

El projecte pretén crear infografies per a informar i ajudar a preservar l’entorn natural del Pantà d’Elx. Per a això, hi haurà diverses accions. En primer lloc, el 5 de juny es realitzarà una ruta guiada per la sendera del Pantà d’Elx per a conéixer la realitat sobre les necessitats de senyalització i cura de la ruta del Pantà. Es prendran fotografies per a la posterior elaboració dels cartells.

En segon lloc, es plasmaran aquestes fotografies en infografies. Es realitzarà un taller de desenvolupament creatiu i expressió artística els dies 12, 19 i 26 de juny per a fomentar les relacions socials entre joves i el treball en grup. Finalment, s’inclouran les infografies en la ruta del Pantà.

L’objectiu és crear infografies per a preservar l’entorn natural del Pantà d’Elx. Aquestes infografies passaran a formar part de l’entorn natural del Pantà d’Elx. Serviran per a sensibilitzar la comunitat sobre la biodiversitat i la importància de la cura dels ecosistemes locals.

S’exposaran les infografies i s’inclouran en la mateixa ruta.