Nous carrils bici a Elx Parc Empresarial i Polígon de Altabix

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest matí la construcció de dos carrils bici a Elx Parc Empresarial i en el Polígon de Altabix.

Aquesta iniciativa, que està relacionada amb l’objectiu 11: “ciutats i comunitats sostenibles” dels ODS que contempla l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.

El primer projecte servirà per a connectar la Via Parc amb el nucli urbà de Torrellano. Aquesta actuació compta amb una ajuda de 150.000 euros concedida pel InstitutValencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) i permetrà l’adequació de tres rotondes amb la plantació de nova vegetació i la millora de la senyalització.

El carril bici transitarà a través del Boulevard Severo Ochoa, no s’eliminarà cap plaça d’aparcament i facilitarà l’accés a aquest enclavament mitjançant la bicicleta. En aquesta licitació també s’ha aprovat la redacció del projecte del carril bici del Polígon de Altabix per un import de 12.100 euros. Un carril que transitarà pel carrer Mallorca des de Altabix fins al Camp de Futbol.

Aquesta actuació persegueix continuar avançant en la Mobilitat Sostenible a Elx i afavorir l’ús de la bicicleta a la nostra ciutat.