Participació ciutadana per al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

El pla de Mobilitat Urbana Sostenible d’Elx (PMUS) que es troba en període de redacció, ha arribat a la fase d’aportació d’idees mitjançant la participació ciutadana.

Amb l’objectiu de recollir el major nombre d’aportacions possibles a l’hora de configurar el transport en el municipi per als pròxims anys el Ajuntament d’Elx ha programat una sèrie de tallers oberts a la ciutadania en diferents zones de la ciutat.

Els dies 21, 22, 28 i 29  d’octubre, en horari de 18.45 h a 20.30 hores se celebraran les sessions corresponents al centre històric, Altabix-UMH, Carrús i el Pla respectivament.

Aquesta fase de recollida d’informació directa de les persones usuàries i residents de les diferents àrees de la ciutat, serveix per a fixar l’estratègia en matèria de mobilitat, conforme a les necessitats reals existents, amb totes les repercussions que aquesta té a nivell social, mediambiental i econòmic.

El nou PMUS permetrà assenyalar quins han de ser les principals mesures en matèria de mobilitat en els pròxims anys per a fer front a les necessitats que la ciutadania planteja i donar resposta a l’emergència climàtica, a través de la promoció de la mobilitat pública i sostenible.

Per a aprofundir en aquesta informació i participar en els tallers, consulta la web del PMUS.