Presentació dels projectes d’Elx Campus Tecnològic

PIMESA i l’Ajuntament d’Elx han presentat les primeres imatges dels dos edificis que constituiran la primera fase d’Elx Campus Tecnològic, un espai per a l’establiment d’empreses de base tecnològica i de clar caràcter innovador.

Es tracta de dos edificis d’arquitectura sostenible, amb un disseny d’avantguarda que oferiran més de 9.000 metres quadrats en un entorn dinàmic, pròsper i molt ben comunicat com és Elx Parc Empresarial.

Els treballs de redacció dels projectes tècnics per a la construcció dels edificis, realitzats pels gabinets SERRANO I VALDERRAMA ARQUITECTES i FUSTER ARQUITECTURA + ENGINYERIA, han arribat a la seua fi, la qual cosa ha permés a PIMESA sol·licitar a l’Ajuntament d’Elx la llicència d’obres per començar l’edificació com més prompte millor.

La licitació de les obres s’aprovarà previsiblement pel Consell d’Administració de PIMESA el desembre de 2018, la qual cosa permetrà el començament de les obres en el primer trimestre de 2019.

El projecte suposa una inversió pública total de 10 milions d’euros en aquesta primera fase que contempla dos edificis.

El primer edifici amb una superfície edificable de 5.900 metres quadrats i una inversió de 6,7 milions d’euros s’alça sobre una parcel·la de 2.070 metres quadrats.

El segon edifici, amb una inversió de 2,9 milions d’euros, ocupa 625 metres quadrats i la superfície edificable és de 3.100 metres quadrats.

PRESÈNCIA EN “INVEST IN CITIES”
El projecte Elx Campus Tecnològic es presenta en el “Invest in Cities”, un fòrum d’inversió d’alt nivell on es farà públic el projecte davant de 280 inversors de caràcter internacional. Un magnífic aparador per a presentar Elx.