ELX2030 presenta la seua web

En el transcurs de l’última reunió celebrada, el Comité de Direcció del Pla Estratègic ELX2030 va conéixer amb detall el contingut de la pàgina web www.elx2030.es.

Una web realitzada amb mitjans propis en l’Oficina Tècnica del Pla Estratègic que arreplega el treball realitzat fins al moment i que naix com a mitjà principal de difusió de les notícies i projectes que es realitzen a Elx en relació amb l’objectiu d’aconseguir un municipi més verd, ecoinnovador, creatiu i digital.

La filosofia del Pla està plasmada en la web acompanyada de diferents seccions en què s’arrepleguen resums dels projectes que s’estan treballant, documents d’interés de temàtica específica publicats per l’Ajuntament d’Elx i publicacions de la Generalitat, de diferents ministeris i de la Comissió Europea i de Nacions Unides.

Durant la reunió, a més, es va donar compte al Comité de l’encàrrec realitzat per la Junta de Govern Local per a la realització d’un Pla de Dinamització del Comerç Urbà a l’Oficina del Pla Estratègic i a l’Agència per al Foment de la lnnovació Comercial d’Elx (AFIC), adscrita a la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament d’Elx.