Quatre punts de recàrrega elèctrica en la gasolinera L’Estació

El president de PIMESA, Carlos González, la vicepresidenta, Ana Arabid, i la consellera, Esther Díez, han visitat la instal·lació acompanyats pel gerent de la societat, Antonio Martínez, el delegat d’Iberdrola en la Comunitat Valenciana, Ibán Molina i el delegat Comercial d’Iberdrola a la Comunitat Valenciana, Joaquín Longares.

PIMESA ha arrendat el sòl on s’han situat els carregadors mentre que la companyia Iberdrola ha aportat els equips i la instal·lació.

Iberdrola ha habilitat a Elx més de 30 places per a càrrega de bateries de vehicles elèctrics en diferents punts del terme municipal, com el major hub de recàrrega ultraràpida del sud d’Europa posat en marxa recentment en l’autovia A-70, així com els situats en l’Avinguda d’Alacant, en l’entrada nord de la ciutat.

Les persones usuàries d’aquestes instal·lacions recarregaran la bateria dels seus cotxes elèctrics amb energia 100% verd, procedent de fonts de generació renovable, amb certificat de garantia d’origen (GdOs) i els punts de recàrrega estaran localitzats en l’App de Recàrrega Pública Iberdrola. Es tracta de l’única aplicació a Espanya que incorpora informació verificada de tots els carregadors de vehicle elèctric, tant els d’Iberdrola com els d’altres operadors, des de la qual es pot geolocalizar el carregador, comprovar la seua operativitat en temps real i reservar i pagar des del mòbil.