V Fòrum Elx Emplea. L´ocupació del futur

Una de les prioritats de l’Ajuntament d’Elx és el desenvolupament de polítiques actives d’ocupació que afavorisquen la inserció laboral de les persones en situació de desocupació a la nostra ciutat. D’acord amb això s’ofereixen, entre altres, serveis de formació, ocupació i intermediació laboral a través de l’Agència Municipal de Col·locació.

En aquest sentit, s’ha organitzat per cinqué any consecutiu, des de la Regidoria de Promoció Econòmica, Desenvolupament Turístic i Ocupació, l’edició 2019 del Fòrum d’Ocupació Elx Emplea que ha inclòs una sèrie de ponències i una taula redona, juntament amb el denominat “circuit d’ocupació” que consta, a més dels serveis personalitzats de foto professional i realització de vídeo currículum, amb una zona d’exposició d’empreses.

La creació d’ocupació de qualitat és un dels objectius estratègics de les polítiques actives de l’Ajuntament d’Elx.

L’acte celebrat ha comptat amb les aportacions d’experts de la talla d’Alfonso Alcántara, especialista en orientació professional, que s’ha encarregat d’oferir la conferència inaugural; Elsa Punset, divulgadora d’intel·ligència emocional; Zapata Tenor, la intervenció del qual ha versat sobre la importància de la música en la vida i en l’educació; Patricia Galdón, assessora de gestió del talent; i José María Gómez Gras, catedràtic d’Organització d’Empreses de la Universitat Miguel Hernández d’Elx i especialista en habilitats directives. La periodista Carolina Sellés ha sigut la presentadora de l’esdeveniment i el doctor en psicologia Ángel Solanes ha moderat una taula redona sobre l’ús del futur.

L’economia del coneixement, la digitalització, el big data, la intel·ligència artificial i la robotización dels llocs de treball són alguns dels importants temes tractats en el fòrum que persegueix com a objectiu obrir portes al mercat laboral, donar a conéixer els perfils professionals que demanden les empreses i ajudar a captar talent.